Skrota bilen Nyköping

När det är dags att skrota bilen Nyköping så ska du vända dig till Bilskrotsproffsen – vi tar bilskrotning på allvar.

Som auktorisera bilskrot har vi en mångårig vana i branschen och har en bred expertis när det kommer till att skrota fordon. Tillsammans med vår kunniga personal ser vi till att ge dig ett proffsigt bemötande med första klassig service i samband med att du ska skrota bilen.
Eftersom vi gör en kollektiv upphämtning med upp till fem bilar per tillfälle, kan vi erbjuda dig gratis upphämtning. När du väljer Bilskrotsproffsen kan du skrota bilen Nyköping både enkel, smidig och trygg.

Vårt mål är att göra bilskrotningen betydligt enklare genom att transportera ditt fordon till oss. Vi kommer överens om ett upphämtningstillfälle som fungerar för båda parter.

Skrota bilen enkelt och smidigt

Varje år skrotar vi tusentals bilar. Därför vill vi garantera dig som kund en trygg, enkel och säker skrotning. Som auktoriserad bilskrot innebär det att vi bedriver vår verksamhet med godkännande från Länsstyrelsen och lämnar alltid ut ett mottagarbevis och skrotintyg.När bilen lämnas in för demontering och återvinning hos oss så skickar vi ett mottagarbevis till dig om att bilen är avregistrerad. Vid avregistrering av fordonet har Bilskrotsproffsen tagit över ägandebeviset för bilen och står därför som juridisk ansvarig för bilen.

skrota-bilen-nykoping-bilskrotproffsen

VI ERBJUDER KOSTNADSFRI HÄMTNING AV DITT FORDON NÄR DET ÄR DAGS ATT SKROTA BILEN I NYKÖPING!

  • Gratis upphämtning
  • Gratis skrotning av bilen
  • Miljösäkert

Vi skrotar bilen miljövänligt

Miljösäker bilskrotning

För oss är en miljövänlig bilskrotning en självklarhet. Därför har vi ett omfattande miljötänk när vi demonterar uttjänta fordon. Fordon som är uttjänta räknas som farligt avfall och ska omhändertas av auktoriserade bilskrotningsföretag som säkerställer en korrekt avfallshantering.

När din bil ska demonteras genomför vi en noggrann avfallshantering.
Vi gör en genomgående bedömning bilens skick för att kontrollera vilka delar som går att återvinna eller som är lämpliga för återanvändning. Därefter genomför vi skrotningen i enlighet med utifrån lagstadgade miljöpolicys.

Många uttjänta fordon har stor potential att förlänga livslängden för andra fordon, utan att skapa en extra belastning för miljön. På så sätt vi hjälpa till att undvika farliga utsläpp som är skadliga för vår miljö.
Med ett miljöanpassat arbete är vår målsättning att kunna skapa en friskare miljö och nöjdare kunder. Läs mer om vår miljöpolicy.

Vi säljer begagnade bilreservsdelar

Bilskrotsproffsen tillhandahåller försäljning av begagnade bilreservdelar från vår reservdelsbank. Hos oss finner du reservdelar från över 700 olika biltyper. Vi säljer bara reservdelar som bedömts vara i brukbart skick.Genom att handla från reservdelsbanken gör du både plånboken och miljön en stor tjänst. Det lönar sig att handla begagnat.

Boka upphämtning

När du ska skrota bilen Nyköping vänd dig till oss! Hos Bilskrotsproffsen kan du själv lämna in din bil när det är dags att skrota bilen. Vi utför även kostnadsfri upphämtning.Har du ingen möjlighet kan du enkelt kontakta vår personal som bokar tid för upphämtning. Bokningen görs via telefon, e-post eller via frågeformuläret på vår hemsida. Vi ser till att hämta din bil inom 1-2 vardagar.Vi erbjuder våra tjänster i Stockholms Län, Södermanlands Län, Uppsala Län, Västmanlands Län, Örebro Län, Östergötlands Län.

Välkommen att kontakta oss!

01. Hämtning

Bilskrotproffsen hämtar bilar i Stockholms, Uppsalas, Västmanlands, Södermans och delar av Östergötlands Län. Vi erbjuder en trygg, smidig och kostnadsfri upphämtning av ditt fordon! När vi bestämmer en tid för hämtning av fordon ser vi till att den passar alla parter. Kan du inte närvara vid upphämtning arbetar vi för att hitta en bra och smidig lösning.

02. Registreringsbevis

För att skrotningen av din bil ska ske på ett korrekt tillvägagångssätt krävs det att du har registreringsbevis (del 2) och legitimation vid överlämnandet. Om du skulle sakna registreringsbeviset måste du beställa ett nytt från Transportstyrelsen hemsida eller på telefon 0771-25 25 25. Vid några unika tillfällen har registreringsbeviset inte utfärdats, skulle det hända i ditt fall kan du alltid kontakta Transportstyrelsens kundtjänst 0771-14 15 16.

03. Boka

Här kan du enkelt och smidigt boka en kostnadsfri hämtning av ditt fordon. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret och klicka på skicka. Därefter tar vi över arbetet och du behöver inte tänka på någonting annat förutom registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att boka avhämtning för ditt fordon!