Om oss

Är du i behov av att skrota din bil? Vi på Bilskrotproffsen hämtar din bil snabbt och tryggt.

Oavsett om din bil står någonstans i Stockholms, Uppsalas, Västmanlands, Södermans eller delar av Östergötlands Län hämtar vi din bil smidigt och effektivt. Det är genom vår långa erfarenhet och höga kunskap inom branschen som vi vet att trygghet är otroligt viktig för såväl våra kunder som anställda. Därför är det viktigt för oss att allting utförs noggrant, seriöst samt följer alla lagar och regler. 

Årligen skrotar vi tusentals bilar från stora delar av Sverige. Vi använder oss av ett flertal olika transportbilar, det innebär att vi i många fall kan hämta upp till fem bilar under samma runda. Oavsett om din bil är svensk eller utlandsregistrerad tar vi hand om den, från hämtning till demontering.

Miljö och kvalitet

Vi arbetar regelbundet med miljö och kvalitet. För oss är det viktigt att såväl anställda som miljön mår bra. Därför försöker vi alltid sträva efter ett arbetssätt där miljön tar så lite skada som möjligt. Förutom återvinning och återanvändning försöker vi alltid ha miljö och kvalitet i fokus.

Vårt kvalitetsarbete ska utföras i linje med de lagar och krav som finns gällande kvalitet för att uppnå en hög kundnöjdhet. Men kvalitet innebär inte endast nivån på våra produkter hos bildelsbasen, utan även vad vi levererar för bemötande och kompetens ut mot kund samt vår personals välmående. Vi anser att om vår personal trivs och mår bra kommer det också lysa igenom i deras arbete. 

För att vi ska kunna följa de riktlinjer och krav som finns på vårt arbete tycker vi att det är viktigt att vår personal har rätt kompetens. Därför utbildas de för att bli mer miljö- och kvalitetsmedvetna så att vi hela tiden kan utvecklas.

Ring oss

070 778 5711

Plats

Malmbyvägen 7
645 47, Strängnäs

Beställ hämtning

*” anger obligatoriska fält

Är bilen komplett?*

01. Hämtning

Bilskrotproffsen hämtar bilar i Stockholms, Uppsalas, Västmanlands, Södermans och delar av Östergötlands Län. Vi erbjuder en trygg, smidig och kostnadsfri upphämtning av ditt fordon! När vi bestämmer en tid för hämtning av fordon ser vi till att den passar alla parter. Kan du inte närvara vid upphämtning arbetar vi för att hitta en bra och smidig lösning.

02. Registreringsbevis

För att skrotningen av din bil ska ske på ett korrekt tillvägagångssätt krävs det att du har registreringsbevis (del 2) och legitimation vid överlämnandet. Om du skulle sakna registreringsbeviset måste du beställa ett nytt från Transportstyrelsen hemsida eller på telefon 0771-25 25 25. Vid några unika tillfällen har registreringsbeviset inte utfärdats, skulle det hända i ditt fall kan du alltid kontakta Transportstyrelsens kundtjänst 0771-14 15 16.

03. Boka

Här kan du enkelt och smidigt boka en kostnadsfri hämtning av ditt fordon. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret och klicka på skicka. Därefter tar vi över arbetet och du behöver inte tänka på någonting annat förutom registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att boka avhämtning för ditt fordon!