Bilskrot Nyköping

Skrota bilen Nyköping

När det är dags att skrota bilen Nyköping så kan du vända dig till Bilskrotsproffsen. Vi är en auktoriserat bilskrot med mångårig branschvana. Tillsammans med vår kunniga personal ser vi till att ge dig första klassig service i samband med att du ska skrota bilen. Vi har en större anläggning där vi förvarar tusentals bildelar som du kan hitta via Bildelsbasen.

Genom att alltid erbjuda kostnadsfri upphämtning av ditt fordon ser vi på Bilskrotsproffsen till att göra bilskrotningen enkel, trygg och smidig. Detta kan vi göra tack vare kollektiv upphämtning med upp till fem bilar vid samma tillfälle.

Vi skrotar bilen miljövänligt

För oss är en miljövänlig bilskrotning en självklarhet. Därför har vi ett omfattande miljötänk när vi demonterar uttjänta fordon. Fordon som är uttjänta räknas som farligt avfall och ska omhändertas av auktoriserade bilskrotningsföretag som säkerställer en korrekt avfallshantering. Genom korrekt avfallshantering, återvinning och återanvändning av reservdelar kan vi hjälpa till att undvika farliga utsläpp som är skadliga för vår miljö.

Med ett miljöanpassat arbete hoppas vi kunna skapa en friskare miljö och nöjdare kunder. Läs mer om vår miljöpolicy.

Trygg och enkel skrotning

Varje år skrotar vi tusentals bilar. Därför vill vi garantera dig som kund en trygg, enkel och säker skrotning. Som auktoriserad bilskrot innebär det att vi bedriver vår verksamhet med godkännande från Länsstyrelsen och lämnar alltid ut ett mottagarbevis och skrotintyg.

När bilen lämnas in för demontering och återvinning hos oss så skickar vi ett mottagarbevis till dig om att bilen är avregistrerad. Vid avregistrering av fordonet har Bilskrotsproffsen tagit över ägandebeviset för bilen och står därför som juridisk ansvarig för bilen.

skrota-bilen-nykoping-bilskrotproffsen

VI ERBJUDER KOSTNADSFRI HÄMTNING AV DITT FORDON NÄR DU LETAR EFTER EN BILSKROT I NYKÖPING!

  • Gratis upphämtning
  • Gratis skrotning av bilen
  • Miljösäker bilskrotning

VARFÖR SKA DU VÄLJA BILSKROTPROFFSEN

Kostnadsfri upphämtning

Hos Bilskrotsproffsen kan du själv lämna in din bil när det är dags att skrota bilen. Har du ingen möjlighet kan du enkelt kontakta vår personal som bokar tid för upphämtning. Bokningen görs via telefon, e-post eller via frågeformuläret på vår hemsida. Vi ser till att hämta din bil inom 1-2 vardagar.

Vi erbjuder gratis upphämtning

Med hjälp av våra transportbilar som rymmer upp till fem bilar kan vi erbjuda dig kostnadsfri upphämtning av ditt fordon. Vårt mål är att göra bilskrotningen betydligt enklare genom att transportera ditt fordon till oss. Vi kommer överens om ett upphämtningstillfälle som fungerar för båda parter.

Vi utför demontering av fordon

För oss är det viktigt att värna om miljön och arbetar därför i enlighet med nationella miljökrav kring demontering och återvinning av skrotbilar. Genom att återvinna och återanvända bildelar ser vi till att förlänga livslängden på bilen och gör en omfattande insats för miljön.

Vi säljer begagnade bilreservdelar

Vi tillhandahåller försäljning av begagnade bilreservdelar från vår reservdelsbank. Hos oss finner du reservdelar från över 700 olika biltyper.

Vi erbjuder våra tjänster i Stockholms Län, Södermanlands Län, Uppsala Län, Västmanlands Län, Örebro Län, Östergötlands Län.

Välkommen att kontakta oss!

01. Hämtning

Bilskrotproffsen hämtar bilar i Stockholms, Uppsalas, Västmanlands, Södermans och delar av Östergötlands Län. Vi erbjuder en trygg, smidig och kostnadsfri upphämtning av ditt fordon! När vi bestämmer en tid för hämtning av fordon ser vi till att den passar alla parter. Kan du inte närvara vid upphämtning arbetar vi för att hitta en bra och smidig lösning.

02. Registreringsbevis

För att skrotningen av din bil ska ske på ett korrekt tillvägagångssätt krävs det att du har registreringsbevis (del 2) och legitimation vid överlämnandet. Om du skulle sakna registreringsbeviset måste du beställa ett nytt från Transportstyrelsen hemsida eller på telefon 0771-25 25 25. Vid några unika tillfällen har registreringsbeviset inte utfärdats, skulle det hända i ditt fall kan du alltid kontakta Transportstyrelsens kundtjänst 0771-14 15 16.

03. Boka

Här kan du enkelt och smidigt boka en kostnadsfri hämtning av ditt fordon. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret och klicka på skicka. Därefter tar vi över arbetet och du behöver inte tänka på någonting annat förutom registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att boka avhämtning för ditt fordon!