Bilskrot Västerås

 BILSKROT I VÄSTERÅS – GRATIS UPPHÄMTNING NÄR DU SKA SKROTA BILEN I VÄSTERÅS

Det har aldrig varit enklare att skrota bilen i Väserås! Bilskrotproffsen har lång erfarenhet av att ta hand om skrotning samt återvinning av lätta lastbilar och personbilar. Vi hämtar upp din skrotbil i Västerås helt kostnadsfritt. Det ska vara bekvämt för dig som är kund hos oss och det har aldrig varit enklare att skrota bilen i västerås!

Kostnadsfri upphämtning av ditt fordon när du ska skrota bilen i Västerås!

Bilskrotsproffsen är en av de främsta aktörerna på marknaden och har under många år arbetat med miljövänlig skrotning och demontering av bilar. När tiden är kommen för att skrota bilen finns vår bilskrot i Västerås nära till hands och erbjuder dessutom gratis upphämtning. Tillsammans med ett professionellt bemötande och en utomordentlig service hjälper vi er när ni sak skrota bilen i Västerås genom en enkel och smidig process.

När tiden är inne för att besöka en bilskrot i Västerås erbjuder Bilskrotsproffsen dig gratis transportering av det aktuella fordonet. Bilskrotsproffsen tar emot diverse bilmärken för skrotning och genomför även demontering av delar som har möjlighet att återvinnas. Vi strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre för att på bästa sätt kunna möta våra kunders förväntningar. Tillsammans med en erfaren och kunnig personal håller vi en hög standard gällande kvalitet och kundbemötande. Kontakta vår bilskrot i Västerås idag!

Bilskrot i Västerås

Kostnadsfri upphämtning av ditt fordon i Västerås!

VARFÖR SKA DU VÄLJA BILSKROTSPROFFSEN?

Miljösäker bilskrotning i Västerås

Det är viktigt att ta hand om vår miljö och undvika att farliga utsläpp som skadar miljön när man arbetar med demontering samt skrotning av fordon. Bilskrotsproffsen arbetar aktivt för att förbättra miljön genom att återvinna och återanvända så mycket som möjligt för att bespara miljön. Genom att följa riktlinjer och krav för kvalitet samt upprätthållande av god miljö arbetar vi tillsammans för att värna om vår planet. Med ett miljöanpassat arbete hoppas vi kunna skapa en friskare miljö och nöjdare kunder. Läs mer om vår miljöpolicy.

 

Vi erbjuder gratis upphämtning när du ska skrota bilen i Västerås

Med hjälp av våra transportbilar som rymmer upp till fem bilar kan vi erbjuda dig kostnadsfri upphämtning av ditt fordon. Vårt mål är att göra bilskrotningen betydligt enklare genom att transportera ditt fordon till oss. Anmäl ditt intresse idag!

 

Vi utför demontering av fordon

För oss är det viktigt att värna om miljön och arbetar därför med återvinning samt återanvändning av bildelar i så stor utsträckning som möjligt. Vi plockar isär bilen och bevarar de delar som är i tillräckligt gott skick för att återanvändas. Kontakta oss vid intresse!

 

Vi säljer begagnade bilreservdelar

Vi tillhandahåller försäljning av begagnade bilreservdelar för mycket bra priser. Hos oss får du möjlighet att plocka ihop och köpa de reservdelar du behöver från över 700 olika biltyper. Välkommen att besöka oss!