Varför välja

Bilskrotsproffsen

Miljövänlig

Auktoriserad bilskrot nära dig som värnar om miljö och natur.

Gratis hämtning

Vi hämtar din bil Gratis. Kontakta oss för att Skrota bilen i Stockholm med omnejd.

24 000 olika bildelar

Ett brett utbud från olika bilmärken för att tillgodose just ditt behov.

Om Bilskrotsproffsen

Vi finns belägna i Strängnäs sedan 1975 och har lång erfarenhet av miljövänlig skrotning och demontering. Vi erbjuder hämtning av bilar för skrotning och demontering från Enköping, Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Malmköping, Norrköping, Nynäshamn, Stockholm, Strängnäs, Södertälje, Tumba, Upplands bro, Uppsala, Vällingby, Västberga och Västerås.

Våra ledord är att det ska vara tryggt, enkelt och bekvämt. Vi kommer flexibelt och hämtar din bil efter överenskommelse, skickar hem skrotintyg (bevis på att du har skrotat bilen) utan att du ens behöver närvara.  Vi har ett miljömedvetet tänk och ser gärna att din bil lever vidare i form reservdelar som någon annan kan ha nytta av. Det innebär att vi ser till att inget onödigt bilskrot från oss belastar miljön.

Bilskrotsproffsen är en av dom ledande aktörerna i Stockholms län, Uppsalas län och Södermanlands län och vår stora volym innebär att vi dagligen rör oss i Stockholms län. Därför erbjuder vi helt kostnadsfri hämtning och skrotning i Stockholms län. Detta gör att du som kund tjänar på skrota bilen hos Bilskrotsproffsen samtidigt som du gör miljön en tjänst.

Vi är ditt självklara val när du enkelt, flexibelt och snabbt ska skrota din bil.

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

Boka gratis hämtning